Nieuws

Mededelingen over certificaten

Op de certificaten verstrekt door het Sloveens bedrijf staat de volgende tekst vermeld:

(name company)

GMP+ Standard B4.1

Het Productschap Diervoeder benadrukt dat bedrijven die alleen in het bezit zijn van een dergelijk certificaat niet GMP+ gecertificeerd zijn. Alleen door het PDV geaccepteerde certificatie-instellingen zijn gemachtigd om GMP+ certificaten aan bedrijven te verstrekken (zie certificatie procedure conform artikel 3, lid 1 t/m 4 van het A1 document). De naam van de certificatie-instelling staat altijd op een GMP+ certificaat vermeld.

3EC-NSF International a.s. te Bratislava, Slovenië heeft het PDV toegezegd dergelijke certificaten niet meer te verstrekken. Het certificaat wat heeft geleid tot deze melding is inmiddels ingetrokken door 3EC-NSF International. Omdat op dit moment niet duidelijk is of meerdere certificaten in omloop zijn en hoelang deze certificaten geldig zijn, bestaat de mogelijkheid dat u ook in de komende periode bedrijven met een dergelijk certificaat tegen komt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.