Nieuws

Verhuizing Victam in plaats en tijd

De volgende editie van Victam International wordt gehouden in 2011. Plaats van handeling is deze keer niet Utrecht, maar Keulen. Naast Victam International zal de Europese editie ook Grapas en FIAAP onderdak bieden.
Beursorganisatie Victam heeft besloten de succesvolle beurs Victam Asia in maart 2010 te houden in Bangkok. Daar is al ervaring opgedaan om beurzen te combineren die het aanbod uitbreiden en daarmee een breder publiek zullen trekken. Grapas richt zich op graanbe- en verwerking, FIAAP daarentegen biedt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van additieven en ingredienten. ,,We hebben in Azie ervaren dat de combinatie ertoe bijdraagt dat ook nutritionisten en graanverwerkers goed vertegenwoordigd zijn onder de bezoekers. Daarnaast trekken we duidelijk meer en kwalitatief goed publiek. Die lijn hopen we door te trekken naar Europa'', verklaart Victam-directeur Henk van de Bunt. Meer over de verhuizing van Victam International in De Molenaar nr. 23, die verschijnt op 21 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.