Nieuws

Agrifirm keert ruim 9 miljoen Ledenvoordeel uit

Tijdens de eerste week van december keerde Agrifirm voor de eerste keer het Ledenvoordeel aan haar leden uit. In totaal is een bedrag van ruim 9 miljoen euro aan leden, die zaken doen met de coöperatie, uitbetaald.

Eind 2007 is het Ledenvoordeel bij Agrifirm ingevoerd. Het Ledenvoordeel keert jaarlijks een door de Ledenraad vastgesteld percentage van de omzet bij de coöperatie uit. Het gaat daarbij om de omzet over de periode 1 december 2007 tot en met 30 november 2008. Vorig jaar december heeft de Ledenraad het percentage op 1,5 procent vastgesteld.

Agrifirm wil met het Ledenvoordeel trouwe afnemers van producten en diensten belonen en mee laten delen in het goede resultaat van de Agrifirm-groep. Het bedrag dat uitgekeerd wordt is afkomstig uit de deelnemingen en dochterbedrijven van de coöperatie.

Het percentage voor het Ledenvoordeel 2008 zal in de Ledenraad van 9 december a.s. worden vastgesteld. Dit percentage zal dan gelden over de omzet die leden realiseren in de periode van 1 december 2008 tot 30 november 2009.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.