Nieuws

Bouwers adviseur van het jaar

Herbert Bouwers van Alpuro Breeding is uitgeroepen tot bedrijfsadviseur van het jaar tijdens de marketing en sales conferentie van Agrivaknet. Hij heeft met zijn compleet kalveropfok pakket een vernieuwend concept in de markt gelanceerd.

Alpuro Breeding richt zich onder andere op de opfok van kalveren die later als melkvee worden ingezet. De belangrijkste producten die Bouwers de laatste jaren heeft bedacht en in de markt heeft gezet, zijn de kunststof kalverhokken, de mobiele kalverstal en het product Alca Start dat diarreeproblemen oplost bij kalveren. "Over 5 tot 10 jaar willen wij de beste zijn. Mocht een melkveehouder in de toekomst problemen hebben met zijn kalveren, dan belt hij met Alpuro", aldus de winaar. "Dit doel is door mijn benoeming tot Bedrijfsadviseur nog duidelijker en realistischer geworden."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.