Nieuws

Juergen Steinemann verlaat Nutreco

Juergen Steinemann, Chief Operating Officer (COO) van vis- en diervoederconcern Nutreco, is vanaf 30 juni niet langer werkzaam voor Nutreco. Naast lid van de Raad van Bestuur was Steinemann verantwoordelijk voor de agricultuur businesses binnen Nutreco.

Na zijn vertrek worden zijn verantwoordelijkheden overgenomen door de twee overige leden van de Raad van Bestuur. Rob Frohn and Ajai Puri worden voordragen als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen.

Frohn is lid van de Raad van Bestuur van AkzoNobel en is daar verantwoordelijk voor de divisie Specialty Chemicals. Puri was lid van de Raad van Bestuur van Koninklijke Numico en verantwoordelijk voor R&D and Product Integrity (Food Safety and Quality) tot de overname door Danone. Puri is sinds 2007 Senior Adviseur Innovation (Functional and Nutritional Ingredients – Human Health) van DSM. Nutreco zal de voorgestelde benoemingen voorleggen aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die op 21 april wordt gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.