Nieuws

De campagne 'stop fout veevoer' wordt tijdelijk stilgelegd, omdat de onderhandeling tussen Milieudefensie en Albert Heijn vorderingen maken. De supermarkt wil gaan uitzoeken in hoeverre de eisen van de actiegroep mogelijk zijn. Op alle voor Milieudefensie relevante sporen – verschuiving van dierlijke naar plantaardige eiwitten, inzetten op Europees veevoer, en steekhoudende duurzaamheidscriteria voor de resterende soja – heeft Albert Heijn openingen geboden.

Om verder overleg een kans te geven last Milieudefensie nu een adempauze in de campagne in van vier weken: tot 24 april schort Milieudefensie de tour langs filialen van Albert Heijn op en worden er geen radiospotjes uitgezonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.