Nieuws

Nieuwe voorzitter Bemefa

Tijdens de Bemefa-vergadering is Marc Huon, directeur van Huon Diervoeders in Haspengouw, benoemd tot nieuwe voorzitter van Bemefa. Huon volgt Patrick VandenAvenne op die deze functie vier jaar vervulde. Een interview met de nieuwe Bemefa-voorzitter leest u in De Molenaar nr. 6.
Bemefa greep de jaarvergadering aan om de ambities van de federatie voor de komende jaren toe te lichten aan de leden. Een van de belangrijke doelstellingen is het contracteren van 100.000 ton maatschappelijke verantwoorde soja dit jaar. Streven is om over vijf jaar alle in Europa geimporteerde soja te laten voldoen aan de criteria voor maatschappelijk verantwoorde soja. Meer hierover leest u in De Molenaar nr. 7, die verschijnt op 26 mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.