Nieuws

Safe Feed bestaat vier jaar

Safe Feed bestaat in november vier jaar. Inmiddels zijn 75 bedrijven aangesloten. "Ook zijn de meeste belangrijke leveranciers in de Benelux en Duitsland voor een eerste audit bezocht", aldus het bestuur.

Volgens het bestuur heeft de audit ertoe bijgedragen dat het bewustzijn van de noodzaak om aandacht te schenken aan de kwaliteit van de geleverde producten en diensten is toegenomen. Om een zo eenduidig mogelijke communicatie over die kwaliteit te realiseren, is de Feed Safety Data Sheet opgezet. Veel leveranciers werken hiermee. "In de toekomst blijven we hierop insteken en schenken we aandacht aan de verbetering ervan."

Zaken waaraan het bestuur de komende tijd aandacht wil schenken zijn kostenbeheersing om deelnemers te blijven motiveren te participeren en de communicatie richting levernaciers en leden over de resultaten van audits en verbetermaatregelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.