Nieuws

Cebeco Ruwvoeders en Malenstein voortaan FarmFeed

Met ingang van 1 november 2009 zijn de activiteiten van Cebeco Ruwvoeders en Malenstein onder de naam FarmFeed voortgezet. Door te kiezen voor één naam, worden de positionering, naamsbekendheid en concurrentiekracht van beide partijen vergroot.

De kernactiviteiten van de organisaties Cebeco Ruwvoeders en Malenstein zijn vanaf nu samengevoegd in FarmFeed. De doelstelling van FarmFeed is, door de leveranties van vochtrijke diervoeders, ruwvoeders en strooiselproducten, een waardevolle bijdrage te leveren aan het inkomen van agrarische ondernemers. Er is voor deze nieuwe naam gekozen vanwege het internationale karakter, omdat het eenvoudig uit te spreken is en het past bij de doelgroep en het productenpakket van de onderneming.

De transportactiviteiten worden ondergebracht in een separate transportonderneming met de naam FF Logistics.

Cebeco Ruwvoeders is bij velen bekend vanwege haar brede pakket aan producten, waaronder Corngold, bierbostel, aardappel- en groentebijproducten, weidehooi en strooiselproducten voor zowel de rundvee-, varkens- als paardenhouderij. Malenstein is actief in tanktransport en de handel in vochtrijke voeders (voornamelijk wei- en melkproducten) voor de varkenssector. Vanaf 2008 was Malenstein een volledige dochter van Cebeco Ruwvoeders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.