Nieuws

Productschappen presenteren cd-rom

Het Productschap Diervoeder (PDV) presenteert tezamen met Productschap Akkerbouw (PA) de cd-rom ‘Til Wijzer'. De cd-rom geeft werkgevers en werknemers in de akkerbouw- en diervoeder sectoren inzicht in het goed- en fout tillen. Alledaagse tilwerkzaamheden zijn met behulp van PIMEX beelden aanschouwelijk gemaakt. De cd-rom is ontwikkeld in samenwerking met verschillende brancheorganisaties in zowel de akkerbouw- als diervoeder sectoren en de Arbo Unie. De vakbonden FNV Bondgenoten en CNV BedrijvenBond werkten ook mee in dit project. Deze cd-rom is een volgend voorlichtingsmateriaal die de productschappen ontwikkelen in het project "Veilig tillen".

Met de cd-rom willen de productschappen zowel binnen de akkerbouw- als diervoeder sectoren goede arbeidsomstandigheden bevorderen. Het gaat daarbij onder andere om zaken als fysieke belasting. De productschappen hopen dat de cd-rom in menig werkoverleg gebruikt wordt zodat mensen elkaar herinneren aan het veilig verplaatsen van lasten. De productschappen en de betrokken organisaties gaan de cd-rom in een oplage van 500 stuks verspreiden onder alle betrokkenen. Ieder bedrijf kan een gratis exemplaar aanvragen van de cd-rom via dit formulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.