Nieuws

Voorzitterschap Theo Meijer verlengd

Het voorzitterschap van Dhr. Th.A.M. (Theo) Meijer bij de productschappen Akkerbouw, Diervoeder, Wijn en HPA is met twee jaar verlengd tot 31 december 2011. Deze verlenging vindt plaats op nadrukkelijk verzoek van de besturen van de productschappen aan de heer Meijer om zijn daadkrachtige wijze van besturen en zijn positieve rol hierin te continueren.

De Kroon heeft vlak voor kerst de verlenging van de benoemingstermijn middels een koninklijk besluit bekrachtigd. Theo Meijer is sinds 1 september 2003 voorzitter en maakt zich onder andere sterk voor het duidelijk zichtbaar maken van de meerwaarde die productschappen bieden aan het bedrijfsleven en aan onze samenleving. Theo Meijer is gemotiveerd om door te gaan, zeker omdat de komende periode cruciaal wordt voor de toekomst van de publieke bedrijfsorganisaties en voor met name die van de productschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.