Nieuws

De genomineerden voor de Agrivaknet-verkiezing ‘Bedrijfsadviseur van het jaar' zijn bekend. Dit zijn Nard van de Berg van Victoria Mengvoeders, Michiel Scherders van Cehave Landbouwbelang en Erik Salemink van ForFarmers.

Jury 

De jury staat onder leiding van Bert Philpsen. De gekozen winnaar neemt de titel over van Herbert Bouwers van Alpuro Breeding, bedrijfsadviseur van het jaar 2008. De winnaar wordt tijdens de Agrivaknet-conferentie op 3 februari 2010 bekendgemaakt.

Criteria

De Agrivaknet-verkiezing wordt voor de vijfde keer georganiseerd. De Agrivaknet-verkiezing is opgezet om het vak van bedrijfsadviseur meer in de schijnwerpers te zetten. Gezocht is naar bedrijfsadviseurs die met creatief denkwerk nieuwe concepten ontwikkelen en op de markt brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.