Nieuws

De Heus door 3 miljoen ton plafond in 2009

De Heus heeft in 2009 in totaal 3,03 miljoen ton mengvoeders afgezet. In Nederland bedroeg de afzet 1,91 miljoen ton. Alle belangrijke markten van De Heus hebben een bijdrage aan de groei geleverd. De groei is voornamelijk ontstaan door autonome groei. Mede hierdoor heeft De Heus in 2009 een aantal absolute recordmaanden gekend. Zo werd in de maand oktober een absolute recordafzet gerealiseerd. Deze werd daarna in de maand december nog een keer overtroffen.

Groei De Heus

Door de continue focus op groei is De Heus optimistisch over de autonome groeimogelijkheden in 2010. In 2009 werden in meerdere landen acquisities gedaan en nieuwe productielocaties opgestart (Vietnam (2), Tsjechië (1), Rusland (1), Ethiopië (1) en Zuid-Afrika (1)). Ook in bestaande markten en productielocaties blijft De Heus investeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.