Nieuws

Boerenbond Deurne heropent op 20 maart 2010 haar vernieuwde productielocatie te Oirschot. De fabriek heeft een capaciteit van 3.000 ton per week ofwel 150.000 ton per jaar.

Traceerbaarheid 

De traceerbaarheid is middels een volledig geautomatiseerd tracking & tracingsysteem gewaarborgd. Het productieproces wordt centraal gestuurd en gecontroleerd, inclusief de inname van de grondstoffen. In de fabriek zijn onder andere een fijncomponentendosering voor het toevoegen van vitaminen en mineralen (FCD), hotline-perslijnen via zogenaamde expanders en een bulkverladingsrobot met contrasets geïnstalleerd.

Voeders 

Op de locatie in Oirschot worden naast rundvee- en geitenvoeders ook varkensvoeders geproduceerd. Het marktaandeel in met name de rundvee- en geitensector is afgelopen jaren fors toegenomen door een goede prijs/kwaliteitverhouding, volgens Boerenbond Deurne. "Met deze fabriek laat Boerenbond Deurne zien dat zij klaar is voor de toekomst en bereid is te investeren in de veehouderijsector."
Boerenbond Deurne heeft verder productielocaties in Helmond en Wanroij en een op- en overslaglocatie in Oss. Het hoofdkantoor is gevestigd in Deurne.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.