Nieuws

Nutreco start met het inkopen van eigen aandelen voor circa EUR 27 miljoen. Het inkoopprogramma wordt uitgevoerd ten behoeve van aandelen plannen voor werknemers (circa 125.000 aandelen) en toekomstige stockdividenden in te dekken (circa 475.000 aandelen).

Maximumprijs

Bovengenoemd inkoopprogramma zal worden uitgevoerd conform het mandaat zoals verleend tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 21 april 2009. Binnen de limieten die daarbij gesteld zijn, zal de maximumprijs die betaald zal worden voor de aandelen Nutreco ofwel de prijs van de laatste onafhankelijke transactie ofwel de hoogste actuele onafhankelijke biedprijs op de Euronext Amsterdam by NYSE Euronext zijn, al naargelang welke prijs het hoogste is.

Beëindiging inkoopprogramma

Het inkoopprogramma zal uiterlijk eindigen op 7 mei 2010, tenzij het maximum aantal van 600.000 aandelen reeds eerder is ingekocht. In dat geval zal het inkoopprogramma eindigen op de datum waarop dit maximum is bereikt en zal de vervroegde beëindiging onverwijld gepubliceerd worden.
Nutreco heeft de uitvoering van het inkoopprogramma gemandateerd aan The Royal Bank of Scotland N.V. die haar handelsbeslissingen met betrekking tot het aantal aandelen en het tijdstip van de transacties onafhankelijk van Nutreco neemt binnen bepaalde limieten. Dit betekent dat het inkoopprogramma kan worden voortgezet gedurende gesloten perioden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.