Nieuws

Nutreco investeert in Selko-fabriek

Selko Feed Additives in Tilburg breidt de capaciteit uit om te voldoen aan de wereldwijd groeiende vraag naar alternatieven voor antibiotica. Met de investering is een bedrag gemoeid van 6 miljoen euro. "De investering is in lijn met onze strategie om Nutreco's posities op wereldmarkten voor voeradditieven te versterken", aldus Frank Tielens, verantwoordelijk voor Nutreco's specialiteiten.

Selko ontwikkelt en produceert oplossingen voor problemen op het gebied van diergezondheid en hygiene op basis van organische zuren. De toename van de vraag komt onder andere door producten als salmonellabeheersende middelen en schimmelsremmers. Daarnaast spelen de sterenger wetgeving en nieuwe eigsen voor voedselveiligheid een rol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.