Nieuws

Goed eerste kwartaal voor Nutreco

De cijfers over het eerste kwartaal van 2010 stemmen Nutreco-bestuursvoorzitter Wout Dekker tevreden. "Ik ben tevreden met de resultaten. We hebben het afgelopen jaar sterk afgesloten en deze ontwikkeling heeft zich in het eerste kwartaal voortgezet."

In alle bedrijfs-segmenten zijn de resultaten van Nutreco volgens Dekker hoger dan in dezelfde periode van vorig jaar. "Onze premix- en speciaalvoeractiviteiten hebben goede resultaten geboekt. De fundamenten van de visvoeracti-viteiten zijn solide en laten een sterke groei zien in Noorwegen, het Middellandse Zeegebied en Australië. Daarnaast zien we een voorzichtig herstel van de Chileense viskweeksector. Onze meng-voeractiviteiten in Europa rapporteerden een bedrijfsresultaat in lijn met de trend van de laatste kwartalen van 2009. De resultaten in Nederland verbeterden substantieel vergeleken met het eerste kwartaal van 2009."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.