Nieuws
Uitbreiding Tebodin

Tebodin Consultants & Engineers heeft nieuwe vestigingen geopend in Rostov, Rusland, en in Sohar, Oman.

Sohar

De nieuwe vestiging in Oman is al met het eerste project gestart. Sohar Industrial Port Company (SIPC), een jointventure van de Omaanse overheid en het Havenbedrijf Rotterdam, heeft Tebodin geselecteerd voor de studie naar en het ontwerp van een universeel bewegwijzeringsysteem in de haven van Sohar.

Restroy

Rostov is het vierde permanente kantoor van het advies- en ingenieursbureau in Rusland, naast Moskou, St. Petersburg en Ekaterinburg. Het kantoor is opgezet om aan de strategische plannen voor Ruslands zuidelijke regio te kunnen voldoen. Tebodin werkt al voor meerdere grote klanten in deze regio, zoals Ball Packaging, Guardian, AGC en Nestlé.

Tebodin

Tebodin te Den Haag is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van ruim € 207 miljoen (2009). Tebodin biedt klanten wereldwijd de kennis en ervaring van ruim 3.000 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid & voeding, olie & gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie & milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van circa vijftig kantoren verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.