Nieuws

Overname Weyl Beef Products door Vion akkoord

De Europese Commissie heeft haar goedkeuring gegeven aan Vion voor de overname van onderdelen van de activa van de op 20 mei 2010 failliet verklaarde rundvleesproducent Weyl Beef Products in Enschede.

Inpasbaar

Vion tekende op 2 juli 2010 de overeenkomst voor de overname van onderdelen van de activa van Weyl en legde de overname voor goedkeuring voor aan de mededingingsautoriteit. Vion gaat nu de inpasbaarheid van de onderdelen van de activa in zijn rundvleesactiviteiten uitwerken.

Vion

Vion is een internationaal opererend foodbedrijf met twee kernactiviteiten Food en Ingredients. Het concern maakt hoogwaardige voedingsmiddelen voor mens en dier. Vion realiseert een omzet van €9,0 miljard en telt ruim 27.000 medewerkers. Vion is niet beursgenoteerd en heeft één agrarische aandeelhouder, de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) met circa 18.000 leden. Het hoofdkantoor van Vion staat in Son en Breugel (NL).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.