Nieuws

Van Molenaar tot Kok: symposium 24 november

Vakblad De Molenaar organiseert op 24 november het symposium 'Van Molenaar tot Kok'. Drie sprekers belichtten ieder vanuit hun eigen perspectief hun visie op de veranderingen in de diervoederindustrie. 

Toekomst 

Ook geven ze een doorkijk naar hoe volgens hen de diervoederfabriek van de toekomst eruit zou kunnen zien. Geen bulkproductie meer, maar inspelen op 'individuele' wensen van afnemers, dat is de uitdaging waar de sector voor staat.

Beweging 

Dat de sector beweeglijk en innovatief is, is de afgelopen jaren meermalen gebleken. Aan de basis van die beweging staan mensen; techneuten, nutritionisten en managers die ieder op hun eigen manier bijdragen aan de toekomst van hun bedrijf en sector. Die personen die daaraan een bijzondere bijdrage hebben geleverd, wil De Molenaar belonen met De Molenaar Award. Tijdens het symposium Van Molenaar tot Kok zal deze prijs voor de vierde keer worden uitgereikt. Meer over het symposium en de sprekers op deze dag, leest u in de komende uitgaven van De Molenaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.