Nieuws

Verkiezing bedrijfsadviseur 2010 van start

De zoektocht naar de bedrijfsadviseur van 2010 is gestart. "Aangezien stilstand achteruitgang betekent, is de agrarische sector gebaat bij adviseurs die niet stilstaan, maar zich ontwikkelen", aldus de organisatie.

Agrivaknet

Jaarlijks organiseert Agrivaknet, de grootste onafhankelijke vereniging van agrarische bedrijfsadviseurs, de verkiezing van de bedrijfsadviseur van het jaar. De bedrijfsadviseur van 2010 is de man of vrouw die zich duidelijk heeft ontwikkeld in de afgelopen jaren, stelt de organisatie. "De winnaar van de verkiezing heeft laten zien dat hij/zij zich heeft ontwikkeld in zijn/haar persoonlijkheid, werkwijze, behaalde resultaten en succes heeft afgedwongen. Deze ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven. De organisatie waarin de bedrijfsadviseur werkzaam is, heeft profijt van de doorgemaakte ontwikkeling en de klanten van deze bedrijfsadviseur profiteren van zijn of haar groei."

Kandidaten

Kandidaten kunnen bij Agrivaknet voorgedragen worden tot 19 november 2010. Uit de voorgedragen kandidaten selecteert Agrivaknet drie genomineerden. Een vakkundige jury, onder leiding van Bert Philipsen (Wageningen UR), zal de genomineerden in een persoonlijk gesprek aan de tand voelen en beoordelen.

Winnaar

De winnaar, ofwel dé bedrijfsadviseur van 2010, zal door Bert Philipsen tijdens de Agrivaknet-conferentie op 2 februrari 2011 bekendgemaakt worden en ontvangt de Agrivaknet-wisselbeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.