Nieuws

Huldiging Jubilarissen bij Denkavit

Dit jaar vierden drie medewerkers hun 40-jarig jubileum bij Denkavit; de heren Jacob van Blankers, Gert Dekker, en Gert de Boer, administratief medewerker eveneens uit Voorthuizen. Eén medewerker vierde dit jaar zijn 25-jarig jubileum, namelijk de heer Barend Groenesteijn.

Huldiging

Op 11 november heeft Denkavit met het gezamenlijke personeel een viertal jubilarissen gehuldigd. Dit jaar vierden maar liefst drie medewerkers hun 40-jarig jubileum bij Denkavit, namelijk de heren Jacob van Blankers, chef van het vetpark uit Voorthuizen, Gert Dekker, chef productie kalvermelk uit Voorthuizen en Gert de Boer, administratief medewerker eveneens uit Voorthuizen. Eén medewerker vierde dit jaar zijn 25-jarig jubileum, namelijk de heer Barend Groenesteijn, operator S-lijn uit Barneveld.

Traditie

Het is bij Denkavit een jaarlijks terugkerende traditie om tijdens een informele receptie met een kalfsvleesbuffet de jubilerende medewerkers toe te spreken en te huldigen. De heer H.R Buys, algemeen directeur, overhandigde de jubilarissen namens de directie een enveloppe met inhoud en het gouden Denkavit insigne, voor de 40-jarige jubilarissen was deze voorzien van een briljant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.