Nieuws

Agrifirm stelt ledenvoordeel 2010 vast

In overleg met de ledenraad van Agrifirm, is het Ledenvoordeel 2010 op één procent vastgesteld. Het gaat daarbij om omzet in 2011 die wordt gedaan bij Agrifirm Feed, Agrifirm Plant en/of Bonda (producten voor de varkenshouderij) door leden van Coöperatie Agrifirm.

Tevredenheid

De ledenraad van Agrifirm toonde haar tevredenheid met de regeling, die naast klantentrouw ook nieuwe leden oplevert. De Agrifirm-leden zullen het geld in januari 2012 op hun rekening uitgekeerd krijgen.

Uitkering

Op basis van de te verwachten omzet en prijsniveau, zal via het Ledenvoordeel ruim elf miljoen euro aan de leden worden uitgekeerd. Agrifirm wil met het Ledenvoordeel trouwe afnemers van producten en diensten belonen en hen mee laten delen in het goede resultaat van Agrifirm Group.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.