Nieuws

Agrivaknet van start met behoeftenonderzoek

Het bestuur van Agrivaknet wil een goed inzicht verkrijgen in de behoeften van haar leden. Ook ziet het bestuur het ledenaantal graag stijgen van 600 naar circa 1000 leden. Om dat te realiseren is de netwerkorganisatie een behoeftenonderzoek gestart.

Leden

Agivaknet heeft in samenwerking met Geelen Consultancy een behoeftenonderzoek gestart om het één en ander verder vorm te geven. Sluit de huidige opzet nog aan bij de wensen van de leden of moeten de activiteiten en/of structuur van Agrivaknet worden aangepast?

Handvaten

De uitkomsten van dit onderzoek moeten het bestuur handvatten bieden voor de invulling van haar beleid in de toekomst. De uiteindelijke doelstelling is het afstemmen van Agrivaknet-activiteiten op de wensen en behoeften van haar leden. Daarnaast wil het bestuur de leden daadwerkelijk voordeel kunnen bieden. Dit onderzoek biedt leden van Agrivaknet de gelegenheid om hun wensen en voorkeuren te laten horen door middel van een online vragenlijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.