Nieuws

Nukamel heeft recent een productiefaciliteit van kalver- en biggenmelkvervangers in Weert gekocht. Het betreft de eenheid van Provimi. De fabriek heeft een capaciteit van 50.000 MT producten en heeft goede productie- en laadfaciliteiten, volgens Nukamel.

Vraag

Voor de voortdurende ontwikkeling van het bedrijf is de nieuwe productiefaciliteit een belangrijke stap voorwaarts om aan de vraag van klanten wereldwijd te voldoen, stelt Nukamel. "De nieuwe faciliteit is bijzonder efficiënt en zal ons toestaan om onze productievermogen te verhogen. De fabriek zal verder worden geüpdate met de laatste Technologies volgens de Nukamel's standaards. Daarnaast zal de geografische afstand tussen onze fabrieken ons ook toestaan om klanten op een efficiëntere en flexibele manier te voorzien."

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.