Nieuws

Primeur met verkoop voeder via veiling website

Nutrievo heeft onlangs het speciaalvoeder Pegeon Endurance, via de veilingsite van TopPigeons aangeboden. Volgens het bedrijf is het de eerste keer dat een diervoeder via een veilingsite is aangeboden. De directie is blij met het resultaat en onderzoekt mogelijkheden voor andere diervoeders.

Positief resultaat

Afgelopen jaar heeft het bedrijf Nutrievo een speciaalvoeder voor postduiven ontwikkeld. Dit product biedt voor postduivenhouders een mogelijkheid om op eenvoudige wijze extra energie in combinatie met pure zalmolie aan duiven te verstrekken. De testresultaten waren dusdanig positief dat in samenwerking met de veilingsite van TopPigeons (www.Toppigeons.nl) het product onder de naam Pigeon Endurance exclusief in Nederland , Belgie en Duitsland wordt aangeboden. 24 uur na de start van de veiling was het product al uitverkocht, volgens Nutrievo. Daarom is de productie vergroot om aan de grote vraag te voldoen. Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat een diervoeder via een veilingsite wordt aangeboden. De directie is blij met het resultaat en onderzoekt nu tevens de mogelijkheden met dit systeem voor de andere diervoeders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.