Nieuws

ForFarmers koopt industrieterrein in Oss

Mengvoercooperatie ForFarmers heeft in de Brabantse gemeente Oss een industrieterrein van 4 hectare aangekocht voor een nieuwe mengvoerfabriek. Het college van B&W heeft hier goedkeuring aan verleend. De aankoop past in de plannen van ForFarmers om verder te groeien in Zuid-Nederland.

Nieuwe locatie

Het terrein is gelegen op industrieterrein Elzenburg-Noord en heeft een directe aansluiting op de Maas, zodat schepen tot 3.000 ton de locatie kunnen bereiken. Door de bouw van een fabriek in Oss kan de Zuid-Nederlandse markt beter en efficiënter worden voorzien. Vooral op het gebied van transport zijn er grote besparingen mogelijk. Daarnaast zal de fabriek van de modernste technieken worden voorzien, zodat de geproduceerde voeders aan alle eisen voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.