Nieuws

Food Valley Award 2011

De stichting Food Valley start de zoektocht naar de innovatie met meerwaarde voor de agri- en foodsector. Hiertoe roepen ze bedrijven op met inschrijvingen en voordrachten voor de Food Valley Award 2011 te komen.

Winnaar

De winnaar van de Food Valley Award 2011 ontvangt een kunstwerk van Olav Slingerland, een certificaat, een promotiefilm van de innovatie, en een 2-jarig gouden lidmaatschap van de Food Valley Society. Dit jaar zal de prijs voor de zevende keer worden uitgereikt.

De stichting

De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agri- en foodsector door ondernemerschap en kennis bij elkaar te brengen. Jaarlijks reikt de stichting, onder veel media-aandacht, de Food Valley Award uit aan het meest onderscheidende initiatief op voedings(gerelateerd) gebied. De winnaar onderscheidt zich op het gebied van innovatie, samenwerking en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Inzendingen

Inzendingen dienen 7 mei te zijn ontvangen door de stichting Food Valley. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vinden plaats tijdens de Food Valley Expo op 13 oktober in CineMec in Ede.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.