Nieuws

Vion Food Group partner GMP+ International

GMP+ International heeft met de Vion Food Group een eenentwintigste partner gevonden. Vion is een wereldwijd opererend voedingsmiddelenbedrijf dat hoogwaardige humane voedingsmiddelen en ingrediënten voor de diervoeding produceert.

Partners

Vion is vooral belanghebbende bij het GMP+ Feed Safety Assurance scheme vanwege haar slachterij- en vleesverwerkende activiteiten. Als partner werkt Vion via GMP+ International aan de beste praktijk voor de waarborg van veilig diervoeder.

GMP+ International

GMP+ International streeft naar een breed internationaal draagvlak bij alle belanghebbenden in de feed & food keten wanneer het gaat om diervoederveiligheid. Partners van GMP+ International onderschrijven de visie, ambities en doelstellingen van de organisatie over het waarborgen van veilige en duurzame diervoeders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.