Nieuws

Lithos Food wordt Lithos Ingredients

Vanaf 1 april 2011 gaat Lithos Food verder onder de naam Lithos Ingredients. De reden hiervoor is de ontwikkeling die in de afgelopen jaren is doorlopen. Het achtervoegsel ‘Food' dekt de lading niet meer.

Ingredienten

Lithos was eerst leverancier van ingrediënten voor voeding, maar levert nu ook functionele ingrediënten voor applicaties in voeding, dranken, voedingssupplementen, cosmetica en diervoeding. Met de nieuwe naam wil het bedrijf deze ontwikkeling tot uitdrukking laten komen. Naast de naamswijziging verandert er verder weinig.

Lithos

Lithos Ingredients is een distributiefirma die partnerschappen heeft met een aantal internationale producenten van ingrediënten zoals GOS, natuurlijke kleuren, vitamines/mineralen, Betaglucan, dubbelgecoatte probiotica en omega 3. Onder de partners van Lithos Ingredients bevinden zich producenten als Corn Products, Watson Inc., Biovelop, Marigot, Cell Biotech en Vitatene.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.