Nieuws

Chemsol wordt de distributeur voor de afdeling Vitamex Functional Feed Ingredients in Costa Rica, El Salvador en Guatemala. Nog niet eerder werd hier door Vitamex voet aan land gezet. Verdere uitbreiding op dit continent staat in de planning.

Groei

Bestuursvoorzitter Patrick Keermen maakt duidelijk dat Vitamex verder wil groeien: ‘De markt voor voederingredienten groeit snel, door de unieke voordelen van ons product is ons doel om substantieel te groeien in de komende jaren'. In 2010 groeide de divisie Functional Feed Ingredients met bijna 7 procent, in 2011 verwachten ze een veel grotere groei.

Herstructurering

Vitamex Group heeft haar activiteiten in 2010 geherstructureerd om beter aan de klantvraag te kunnen voldoen. De Vitamex Functional Feed Ingredients-afdeling focust op internationale verkoop en marketing van hun innovatieve voeders. Hierbij ligt de nadruk vooral op ‘natuurlijke gezondheid' van varkens, pluimvee en vee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.