Nieuws

Nutreco start onderzoekpartnerschap in China

Nutreco gaat een onderzoekpartnerschap aan met het Chinese Ministry of Agriculture Feed Industry Centre (MAFIC). Het MAFIC onderzoekinstituut is onderdeel van de China Agricultural University in Beijing. Deze universiteit is leidend op het gebied van diervoeding in China.

Varkens en pluimvee

De nieuwe samenwerking tussen Nutreco R&D en MAFIC is de start van een langdurig onderzoekprogramma op het gebied van varkens- en pluimveevoeders waarbij onderzoekers van MAFIC en Nutreco in verschillende projecten samenwerken. Op deze manier delen Nutreco en MAFIC waardevolle kennis op het gebied van diervoeding, menen de partijen. Het geeft Nutreco de kans om het internationale netwerk uit te breiden en hoogwaardig onderzoek te doen. Het strategische partnerschap ondersteunt zowel Nutreco's focus op innovatie als de strategie om haar positie in snel groeiende markten zoals China te versterken.

Onderzoekcentra

Nutreco's onderzoek wordt uitgevoerd in acht onderzoekcentra. Deze centra zijn gevestigd in Canada, Nederland, Noorwegen en Spanje en richten zich op voeding, gezondheid en houderij van varkens, pluimvee, konijnen, herkauwers, kalveren en vis. Verdere onderzoekactiviteiten richten zich op het ontwikkelen van voedingsingrediënten en verbetering van de productietechnologie van diervoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.