Nieuws

De ambitie van Boerenbond Deurne is om marktleider in geitenvoeders in geheel Nederland en België te worden. Daarom is besloten om het werkgebied voor de geitenhouderijsector van Boerenbond Deurne uit te breiden.

Groei

De afzet geitenvoeders groeide de laatste vijf jaren sterk bij Boerenbond Deurne. Met het huidige marktaandeel van 50 procent van de geitenhouders en 60 procent van de tonnages binnen het werkgebied Zuid-Nederland en Noordoost-België is Boerenbond Deurne hier marktleider.

Aanleiding

Aanleiding voor deze beleidsbeslissing is de toenemende vraag van geitenhouders om ook geitenvoeders buiten het huidige werkgebied te ontvangen. Deze vraag kan nu ingevuld worden, mede dankzij de uitbreiding en modernisering van de productielocatie in Oirschot (gespecialiseerd in geiten- en rundveevoeders).

Specialistenteam

Tevens is het specialistenteam geitenhouderij van Boerenbond Deurne verder versterkt. Met het huidige hoge marktaandeel is het bedrijf klaar om verdere groei te realiseren. Extra (transport)kosten buiten het huidige werkgebied worden rechtstreeks doorberekend aan de betreffende afnemers buiten het werkgebied.

Het geitenteam (v.l.n.r.: Productmanager Piet van Amerongen, Nutritionist Erik Boterman, Sectorhoofd Hans Hazenberg, specialisten Karin Bekkers en Pieter Schoenmakers).
Foto: Het geitenteam (v.l.n.r.: Productmanager Piet van Amerongen, Nutritionist Erik Boterman, Sectorhoofd Hans Hazenberg, specialisten Karin Bekkers en Pieter Schoenmakers).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.