Nieuws

Cehave Van den Berghe verandert per 1 juni 2011 van naam. De zelfstandige dochteronderneming van Agrifirm heet vanaf dan Agrifirm Belgium, verantwoordelijk voor een jaaromzet van circa 100 miljoen euro.

Agrifirm Belgium

Agrifirm Belgium biedt diervoeders voor legpluimvee, vleespluimvee, varkens, rundvee en geiten. "Bovendien levert Agrifirum Belgium toegevoegde waarde door kennis, innovatie en deskundige medewerkers die dicht bij de klant staan", aldus Agrifirm.

Dicht bij klant

Agrifirm wil voor boeren een partner zijn die innovatieve oplossingen ontwikkelt die het rendement van de agrarische bedrijven verbetert. Vragen vanuit de markt en eigen Research & Development leiden tot het ontwikkelen van vernieuwende producten en diensten. De merkwaarden zijn: innovatief, betrokken, resultaatgericht en duurzaam.

Zelfstandig

Agrifirm Group is internationaal actief in de agrarische sector, zowel in Europa als daarbuiten. De keuze om de buitenlandse dochters te laten werken als zelfstandige ondernemingen is bewust gemaakt. Agrifirm wil op die manier dicht bij de markt en de klant staan om snel en flexibel in te kunnen spelen op de wensen van de klant. "Zo blijft de betrokkenheid bij de klant behouden, terwijl er door samenwerking met de nationale en internationale zusterbedrijven van de groep synergievoordelen optreden", aldus het bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.