Nieuws

Weda Dammann & Westerkamp introduceren wereldwijd het eerste systeem voor droogvoer waarbij varkens in vier voedercirkels kunnen worden verdeeld. De machine kan worden gevuld met verschillende voedermengsels, die tegelijkertijd in twee parallelle lijnen kunnen worden gevoerd.

Efficiënt

De technologie verzekert een efficiënt multifase-voederproces. De doorlooptijden van de voederketen wordt duidelijk verkort, terwijl de overslag van voer toeneemt, stelt Weda. "Door deze constructie van de mixer, is slechts één voeder-interval nodig en is het niet meer noodzakelijk om twee keer per dag te voeren."

Besparing

De Weda-mixer bespaart ook kosten, garandeert de producent. "Door de eenvoudige opwaardering van de 40-kilo naar de 100-kilo-versie, wordt veel tijd bespaard in het voederproces, vooral wanneer de vastgestelde 80-kilo mixen worden uitgevoerd." Daarnaast hebben de componenten slechts een geringe afmeting (1.65 m bij 1.65 m). Bestaande Weda-installaties kunnen zonder problemen worden omgezet in het TM-systeem.

Hygiëne

De bouw van de vultrechter garandeert een hoge mate van hygiëne, omdat er geen onderdelen aan de binnenkant van de trechter zitten. Dit voorkomt tevens de vorming van voerbruggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.