Nieuws

Jaar lang gratis kuilanalyse

Vijftien melkveehouders hebben een jaar lang gratis kuilanalyse door BLGG AgroXpertus ontvangen. Hendrix UTD en BLGG AgroXpertus gaven de prijs weg om het belang van een goede ruwvoeranalyse te laten zien.

Newton

Vorig jaar introduceerde Hendrix UTD Newton. Dit nieuwe voeradvies is gebaseerd op de nieuwste kennis op het gebied van (ruw)voer en rantsoenoptimalisatie. In samenwerking met BLGG AgroXpertus ontwikkelde Hendrix UTD de NIRS-ijklijnen. Met deze techniek wordt de verteringssnelheid direct aan het ruwvoer gemeten. De ijklijnen zijn opgesteld aan de hand van de meest actuele mais- en grasrassen. Dit alles leidt volgens Hendrix UTD tot een aanzienlijk nauwkeurigere bepaling van de afbraaksnelheid ruwvoer.

Kuilanalyses

Door het invullen van een antwoordkaart maakten vijftien veehouders kans op een jaar lang gratis kuilanalyses. Deze kuilanalyses worden bemonsterd bij BLGG AgroXpertus met de nieuwste technieken en kennis. Aan de hand van de uitslag berekent Hendrix UTD het meest nauwkeurige rantsoen. Dit zorgt voor een hogere rantsoenefficiëntie en gezonde koeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.