Nieuws

Beuker zorgt voor prijszekerheid

Beuker start met het vooraf verkopen van het product CiproStar. Door veehouders de mogelijkheid te bieden vooraf en volume in te kopen, kan prijszekerheid worden ingebouwd. CiproStar staat voor de chicoreipersvezel.

Variabele ruwvoerproductie

"We zien dat onze klanten te maken hebben met een variabele ruwvoerproductie. Beuker biedt de veehouder zekerheid als het gaat om prijs en voedervoorraad" aldus Jeroen Rossy, directeur van Beuker.

CiproStar

Het afgelopen jaar hebben meer dan 300 veehouders CiproStar als aanvulling op hun rantsoen gevoerd. "Het product is rijk aan fermenteerbare vezel, wat de penswerking ten goede komt" bevestigt Rudi Smets, nutritionist Beuker België. Naast de vraag uit de rundveehouderij merkt Beuker een grote interesse vanuit de varkenssector. "Het voederen van CiproStar draagt bij aan de darmgezondheid en zorgt voor rustige zeugen. We kunnen dan ook terecht spreken van een welzijnsvoeder."

Inkuilen

In vergelijking met sommige andere vochtige voedermiddelen, laat CiproStar zich volgens Beuker zeer goed inkuilen. De typische structuur van de cichoreipersvezel laat een compacte stapeling toe, wat zorgt voor een snelle afsluiting van zuurstof en duurzame bewaring. Vandaar dat CiproStar zich uitstekend leent als afdekmiddel voor mais- en zomerkuilen, stelt het bedrijf. Ook is het product goed geschikt om in een slurf in te kuilen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.