Nieuws
Branchevereniging Feda en organisator VNU Exhibitions Europe slaan de handen verder ineen en lanceren het nieuwe event Industrial Automation & Drives. Deze industriële manifestatie is het resultaat van een samensmelting van Industry & Automation en Aandrijftechniek.

Nieuw event 

Branchevereniging Feda en organisator VNU Exhibitions Europe slaan de handen verder ineen en lanceren het nieuwe event Industrial Automation & Drives. Deze industriële manifestatie is het resultaat van een samensmelting van Industry & Automation en Aandrijftechniek.

Industriële week

Industrial Automation & Drives vindt plaats van 2 tot en met 5 oktober 2012 in Jaarbeurs Utrecht en is onderdeel van de Industriële Week waaronder ook de beurzen Macropak en Industrial Processing vallen.

Synergie versterken

André Braakman, directeur van de Feda: “Dit nieuwe evenement versterkt de verregaande synergie van de twee vakgebieden. De historie van Aandrijftechniek gooien we niet weg, maar is gebruikt om Industrial Automation & Drives naar een hoger niveau te tillen en is een directe vertaalslag van de technologische integratie en ontwikkelingen in de industrie. Industrial Automation & Drives is een nieuw hoofdstuk in onze samenwerking met VNU Exhibitions Europe en samen zetten wij een representatief en kwalitatief event voor de markt neer.”

Bezoeker centraal

Martijn Beckers, project manager Industrial Automation & Drives: “We bouwen voort op het succes van Industry & Automation en behouden het beste van Aandrijftechniek. Hierbij staat de vraagzijde centraal. Dit doen wij in samenspraak met de PR/Strategie commissie van de Feda. Zodoende richten wij ons op de OEM-ers, eindgebruikers en system integrators.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.