Nieuws

Lijst met verschillen GMP+ FSA aangepast

Door wijzigingen in andere certificatieschema’s is de lijst met verschillen aangepast tussen het GMP+ FSA scheme en de andere organisaties. De wijzigingen zijn direct van toepassing en bindend.

Uitwisselbaar

Sinds 18 december 2007 is een uitwisselbaarheid met de organisaties Qualimat, Ovocom en GMP+ International tot stand gekomen. Er bestaat nog een verschillijst van producten, waarvan de vervoerder regelmatig kennis dient te nemen. De verschillijst moet integraal nageleefd worden. Het strengste regime dat moet worden toegepast, wordt bepaald door de ontvangende partij. De intentie van de organisaties is tot een gelijke beoordeling en indeling van deze producten te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.