Nieuws

100 jaar De Heus Voeders

2

Na bijna honderd jaar is De Heus uitgegroeid tot een toonaangevende mengvoederfabrikant, aldus het bedrijf. De Heus Voeders laat dit honderdjarig bestaan niet onopgemerkt voorbij gaan. Voor zowel klanten, branchegenoten als personeel zullen er activiteiten worden georganiseerd.

Activiteiten

Op korte termijn staan er een tweetal evenementen op het programma. Zaterdag 28 mei organiseert De Heus de ‘De Heus Cup’, een voetbaltoernooi waarbij branchegenoten het tegen elkaar opnemen. Elftallen van bijvoorbeeld ForFarmers, Arkervaart, Hendrix Utd, Booijink en CAV Den Ham zullen deelnemen aan de cup.
In de laatste weken van juni en de eerste van juli staat de klant centrum. Voor de klanten van De Heus worden op drie productielocaties Klantendagen gehouden. De fabrieken Utrecht, Veghel en Sneek zullen ieder drie dagen achter elkaar open staan voor klanten. De uitgenodigde klanten hebben de gelegenheid om zelf te komen kijken hoe het voer wordt gemaakt en verwerkt.

Het begin

Ooit begon Hendrik Antonie de Heus een eenmanszaak, gerund met paard en wagen. In de jaren ’70 en ’80 groeide het bedrijf uit tot een van de grootste familiebedrijven in de Nederlandse mengvoederindustrie. In de jaren ’90 vonden er een aantal overnames plaats en in de jaren na de eeuwwisseling is verdere internationalisering tot stand gekomen

2 reacties op “100 jaar De Heus Voeders

 1. Fa EversVeevoeders schreef:

  Wij feliciteren jullie met Uw 100 jarig bestaan

 2. Johanna Versteeg schreef:

  Een vraag vanuit South Australia.

  Als 1954 emigrant naar Australie ben ik nog in het bezit van een geemailleerd bord met de volgende text op de rand: Molenaar’s Kindermeel en in het midden een afbeelding van een hond “Ha -pap! zegt Fik, Poes roept: eerst ik, en het beertje: Mis hoor, lacht mop, ’t is allemaal op.

  Onze kinderen zijn met o.a. pap op dit bord opgegroeid.

  Bestaat er nog enige achtergrond informatie betreffende dit bord die ik graag aan mijn jongste dochter, die dit bord voor zich heeft gereserveed, zou overbrengen,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.