Uit het bedrijfsleven

GMP+ ook Franstalig beschikbaar

De GMP+ B3(2007) Handel, collectie en op- & overslag in het Frans te vinden op de website www.gmpplus.org. De komende tijd wordt deze standaard verder uitgebreid met een aantal bijlagen. Mogelijk worden in de komende tijd ook andere delen van de website beschikbaar gesteld in de Franse taal. De Franse pagina en inclusief Franstalige GMP+ B3(2007)-standaard op de website van GMP+ international.

GMP+ International beheert sinds 1 januari 2010 het GMP+ Feed Safety Assurance scheme. Dit heeft onder andere geleid tot een meer internationale focus, die zich onder andere uit in het beschikbaar stellen van informatie in andere talen. Veel informatie is naast Nederlandstalig al in het Engels en Duits beschikbaar. Daar is nu een Franstalig deel bijgekomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.