Personalia

Nieuwe technisch manager ExcentialsExcentials, een dochteronderneming van Orffa, heeft dr. Bernardo Suarez Cretton als Global Technical Manager aangesteld. De aanstelling van Suarez Cretton geeft Excentials de mogelijkheid om wereldwijd volledige technische ondersteuning te blijven geven.

Achtergrond

Suarez Cretton is geboren in Argentinië en behaalde zijn graad in diergeneeskunde aan de universiteit in Rio Cuarto, Argentinie. Hij studeerde verder aan de Universiteit van Chili, waar hij zijn master Animal Nutrition & Physiology behaalde. Tussen 2002 en 2006 woonde hij in Nederland, waar hij promoveerde op het gebied van diervoeding aan de Universiteit van Wageningen. Terug in Argentinie voltooide hij een MBA op het gebied van agribusiness. Daarnaast werkte hij in de diergezondheidsindustrie, voor een van de grootste farmaceuten en als consultant bij een premix-producent.

Taak

Suarez Cretton zal verantwoordelijk zijn voor de technische ondersteuning aan distributeurs en lokale instellingen. Hij zal nauw betrokken zijn bij productontwikkeling, de coördinatie ervan en het schrijven van technische artikelen voor internationale symposia.

Bedrijf

Excentials is opgezet om de kennis die vergaard wordt binnen Orffa een breder publiek te geven. Het is een dochteronderneming van Orffa, een bedrijf in marketing en distributie van diervoederadditieven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.