Nieuws

Vernieuwde website De Molenaar

De website van De Molenaar (www.demolenaar.nl) wordt vernieuwd. Begin juli wordt de volledig vernieuwde website gelanceerd. Tot die tijd is een tijdelijke website in de lucht, die zoveel mogelijk functionaliteiten bevat die u als gebruiker van de website gewend bent. 

Vernieuwing

De vernieuwing van de website is ingegeven door verandering van de technische mogelijkheden op internet, alsook het onderbrengen van alle Eisma Mediagroep-websites bij een beperkt aantal webbouwers.

e-Paper

Op de tijdelijke website ontbreekt een belangrijk element voor abonnees: de e-Paper. Deze zal vanaf 1 juli in vernieuwde look terugkeren. Ook zal dan het historisch archief van De Molenaar op de website terugkeren.

Brancheregister

De tijdelijke website biedt u al wel het verbeterde brancheregister. Dit overzicht van bedrijven actief in de branche verschijnt eens per maand in De Molenaar. Deze bedrijven staan ook vermeld op de website, met een link die verwijst naar de bedrijfssite. Nieuw is dat de bedrijven op de website ook zijn ondergebracht in categorieën, zodat de lezers eenvoudig kunnen zoeken naar bedrijven die de gezochte producten leveren. De volledig vernieuwde website die begin juli het daglicht zal zien, biedt voor de brancheregister nog meer geavanceerde functionaliteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.