Nieuws

90 jarig jubileum Vitelia Voeders

Coöperatie Vitelia viert haar 90-jarig jubileum en de opening van haar gloednieuwe Boerenbondwinkel in Ysselsteyn. Alle reden dus voor een feestelijke open dag op zaterdag 18 juni van 13.00 tot 17.30 uur aan de Peter Janssenweg 11 in Ysselsteyn.

Voerfabriek

Vitelia is eigenaar van de voerfabrieken in Ysselsteyn en Oirlo, de Boerenbondwinkels in Bergen, Swolgen, Overloon en Ysselsteyn en bedrijven op het gebied van advies, verzekeringen en teeltbenodigdheden voor de land- en tuinbouw. In Ysselsteyn zijn de voerfabriek en naastgelegen BoerenBondwinkel van Vitelia twee beeldbepalende bedrijven. Wie zich ooit afvroeg wat er zich in het kolossale pand van Vitelia Voeders afspeelt, krijgt zaterdag 18 juni de kans om daar achter te komen. Voor één keer opent de fabriek haar deuren voor het publiek.

BoerenBondwinkel

Naast de voerfabriek in Ysselsteyn bouwde Vitelia onlangs een compleet nieuwe BoerenBondwinkel die 2,5 maal groter is dan de oude winkel. De winkel is uitgebreid met een nieuwe hoek voor vrijetijdskleding, een verfmengafdeling, een uitgebreidere doe-het-zelf-, huisdieren-, en zwembadafdeling en een fors uitgebreid magazijn voor zakgoed. Tijdens de open dag gelden in de winkel speciale acties en activiteiten. Er staat een tent met stands waarin de verschillende Vitelia bedrijven zich presenteren en laten zien wat er bij het runnen van een modern agrarisch bedrijf komt kijken. Om de geschiedenis van de coöperatie te laten herleven is er een speciale presentatie te zien van 90 jaar Ysselsteyn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.