Nieuws

Geslaagde bijeenkomst RendementVoeren

Afgelopen week heeft Rovecom ICT een instructie gegeven van het nieuwe concept RendementVoeren. Het is een combinatie van een geavanceerd koemodel, kennis van de veevoederspecialist en de potentie van de dieren, volgens Rovecom ICT.

Bijeenkomst

De bijeenkomst werd bezocht door dertig mensen van negentien bedrijven. Het internationale gezelschap bestond uit VoerExpert-gebruikers en relaties die nieuwsgierig waren naar de stappen vooruit die Rovecom ICT heeft gezet op het gebied van koegericht voeren.

Indruk

De bezoekers kregen een goede indruk van RendementVoeren, de mogelijkheden en de voordelen die het concept biedt ten opzichte van andere vergelijkbare producten. Het verhaal werd ondersteund door een presentatie van Gerry Eilers, rundveespecialist bij Gunnewick Mengvoeders.“Gunnewick Mengvoeders is voor haar veehouders steeds op zoek naar producten die bijdragen aan gezonde, productieve koeien die financieel renderen. Vanaf dag nul is dat ook steeds het uitgangspunt geweest toen wij hebben geholpen bij de ontwikkeling van RendementVoeren. Wij zijn er van overtuigd dat in de praktijk nu zal blijken dat het écht rendementvoeren is”. Ook Liesbeth te Peele van melkveehouderij te Peele heeft vanaf het begin bijgedragen aan de ontwikkeling van RendementVoeren. “Na meer dan een jaar gewerkt te hebben met RendementVoeren kunnen wij zeggen: dezelfde hoeveelheid melk produceren wij nu met minder krachtvoer. Dit is dus gewoonweg extra rendement”, aldus te Peele.

RendementVoeren

RendementVoeren is het nieuwe voeren voor de melkveehouderij. Het is een uniek concept voor iedere melkveehouder en zijn adviseur met als doel de dieren gezond te houden, een hoger voersaldo te bereiken en arbeid te besparen waarbij de veehouder zijn voerstrategie in eigen hand houdt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.