Personalia

Nieuwe financieel directeur ForFarmers

Arnout Traas treedt met ingang van 1 augustus 2011 aan als financieel directeur van de ForFarmers Group. Hij volgt hiermee Reinier Steen op, deze zal zijn dienstverband op 30 september aanstaande beëindigen.

Loopbaan

Traas (52) is universitair geschoold en heeft de postdoctorale studie tot registeraccountant doorlopen. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in financiële functies bij verschillende ondernemingen, waarvan de laatste vijftien jaar op directieniveau. De afgelopen tien jaar heeft hij diverse financiële directiefuncties bij FrieslandCampina vervuld. Zijn laatste functie was die van concerndirecteur fusies en acquisities.

Motivatie

“De ambitie en bedrijfsfilosofie van ForFarmers Group spreken mij zeer aan”, aldus Traas. “ForFarmers Group is volop in ontwikkeling, heeft volop aandacht voor duurzaamheid en een unieke financiële structuur. Dit motiveerde mij om als financieel directeur bij ForFarmers Group aan de slag te gaan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.