Nieuws

Agrifirm Focus Melkvee voor rantsoenadvies

Informatie uit Agrifirm Focus melkvee worden voortaan gekoppeld aan de rantsoenadviezen, wat een gerichtere sturing naar optimale technische en economische resultaten mogelijk maakt, meent Agrifirm.

Situaties

Meer dan 3000 melkveehouders nemen deel aan Agrifirm Focus Melkvee. De verbetering in het programma maakt het mogelijk de rantsoenadviezen beter op specifieke situaties af te stemmen, bijvoorbeeld op verschillende grondstoffen en voersystemen. De praktijkresultaten van meer dan 3000 melkveehouders vormen nu een bron van informatie voor ve3rdere kennisontwikkeling omtrent rantsoenoptimalisatie.

Up-to-date

Met het volledig geautomatiseerde systeem Agrifirm Focus Melkvee heeft de melkveehouder een up-to-date beeld van de technische en economische resultaten op het bedrijf. Ook kan de melkveehouder zijn resultaten vergelijken met de referentiegroep. Zo kan via de rantsoensamenstelling de melkproductie gericht worden gestuurd naar een beter rendement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.