Nieuws

ADM breidt lysine en threonine-productie uit

Archer Daniels Midland Company (ADM) heeft vandaag plannen aangekondigd om lysine en threonine aminozuur productie-capaciteit uit te breiden in Decatur, Illinois. Wanneer de uitbreiding van het project is afgerond (tweede helft 2013) kan ADM elk jaar 340.000 ton lysine of threonine produceren.

Stijgende vraag

ADM is ook begonnen met voorbereidende technische werkzaamheden om de productiecapaciteit voor lysine in Clinton, Iowa, uit te breiden, met als doel totale capaciteit van 70.000 ton lysine. “ADM wil de capaciteit uitbreiden om aan de stijgende vraag naar deze aminozuren te voldoen”, zegt Kevin Moore, vice president en algemeen manager voeringrediënten. “Onze aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten voor varkens, pluimvee en andere dieren en spelen een belangrijke rol in hun voeding.”

Twee vormen

ADM produceert twee vormen van aanvullende lysine voor gebruik in de veevoederindustrie, L-lysine monohydrochloride 98,5% Feed Grade en L-Lysine Liquid 50% Feed Grade. L-lysine is een kosteneffectieve manier om voedingsmiddelen met een tekort aan aminozuren aan te vullen bij varkens een pluimvee. Melkvee-diëten kunnen ook profiteren van L-lysine supplementen.

Threonine

ADM L-Threonine 98,5% Feed Grade is een sterk gezuiverd, korrelige vorm L-threonine. Gebruikt met L-lysine, helpt L-threonine helpt een dieet te vormen die voldoet aan de aminozuureisen. Daarnaast reduceert het ruwe eiwitten, verlaagt het de stikstofexcretie en verbetert het de stikstof-efficiëntie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.