Uit het bedrijfsleven

Aquamatic 5200

1

De Aquamatic 5200 is de tweede generatie hoge frequentie graanvochtmeter van Perten Instruments. Op basis van de ervaringen is de nieuwe Aquamatic op een aantal punten verbeterd. Nauwkeurigheid, herhaalbaarheid, betrouwbaarheid en het bedieningsgemak zijn nu nog beter, volgens de fabrikant.

Doordringing

Ook de Aquamatic 5200 maakt gebruik van de 150MHz techniek voor een diepere doordringing van het monster. De gebruikte berekeningswijze is verder verbeterd voor een nog nauwkeuriger resultaat ongeacht de temperatuur of het type gewas. IJklijnen van de Aquamatic 5100 kunnen ook op deze nieuwe Aquamatic gebruikt worden.

Geïntegreerd

De Aquamatic 5200 kan als een stand-alone vochtmeter op terminals worden gebruikt maar kan ook worden geïntegreerd in een geautomatiseerd meetsysteem.

1 reactie op “Aquamatic 5200

  1. Fatma schreef:

    Wat is de prijs? van zo’n product..
    Met spoed !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.