Nieuws

BLGG AgroXpertus actief in Zweden

BLGG AgroXpertus heeft een contract gesloten met Swedisch Dairy Association (Svensk Mjölk) voor de analyse van gras- en maïskuilen. Dankzij deze samenwerking krijgen honderd voorlichters en 5.500 melkveehouders in Zweden toegang tot de kennis van BLGG op het gebied van ruwvoederwaardering.

Kwaliteit

Reden voor Swedisch Dairy Association om te kiezen voor de Nederlandse aanbieder van voederwaardeonderzoek is de kwaliteit van de analyses. BLGG AgroXpertus beschikt over een grote en unieke kalibratieset van chemisch onderzochte monsters. Dankzij deze dataset kunnen ook Zweedse monsters -binnen de gestelde kwaliteitseisen – worden geanalyseerd. Bovendien biedt BLGG AgroXpertus mogelijkheden voor wat betreft beoordelingen en adviseringen en het inzetten van monsternamemateriaal.

Versterking

Toegang tot de Zweedse markt is een belangrijke stap in de versterking van de marktpositie in Scandinavië. In Denemarken is BLGG AgroXpertus al meerdere jaren actief met een eigen monstername- en verkooporganisatie. De Swedisch Dairy Association (Svensk Mjölk) is de branchevereniging van melkproducenten. Doelstelling van de associatie is om de productieomstandigheden van de aangesloten leden te optimaliseren. Daartoe verlenen ze service en bieden ze advies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.